Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII.

Acesti Termeni si Conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.fixkit.ro. Orice persoana care acceseaza acest site va trebui sa citeasca acesti Termeni si Conditii prezentati in continuare, inainte de accesarea site-ului, si va trebui sa-i accepte fara alte limitari sau rezerve.

S.C. STANDARDSTOCK  S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime continutul site-ului.

Termenii si Conditiile.

Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati Termenii si Conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site.

Drepturi de autor

Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea S.C. STANDARDSTOCK S.R.L.  si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare.

Continutul site-ului www.fixkit.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor S.C. STANDARDSTOCK S.R.L.

Garantii si limitari

S.C. STANDARDSTOCK S.R.L nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

S.C. STANDARDSTOCK S.R.L isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.

S.C. STANDARDSTOCK S.R.L isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.

 Acest site va fi accesat de buna voie, iar Utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.

Conditii comerciale

S.C. STANDARDSTOCK S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile de pe acest site fara notificarea Utilizatorilor.

 

DATELE PERSONALE

Pe site-ul www.fixkit.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. S.C. STANDARDSTOCK S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre S.C. STANDARDSTOCK S.R.L. numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. 

Autoritatea Nationala pentru protectia consumatorilor. anpc.gov.ro

 

Copyright © 2017 FixKit. All rights reserved.